Acousticpearls, een ontwerpbureau uit Bremen, produceert akoestische panelen met verschillende kleurencombinaties. De wanddecoratie is verkrijgbaar als rechthoek en vierkant.
Akoestische parels

Acousticpearls

acousticpearls is een internationaal ontwerpbureau met hoofdkantoor in Bremen, Duitsland. Het biedt inspirerende interieuroplossingen om de akoestiek van binnenruimtes te verbeteren.acousticpearls is een internationaal ontwerpbureau met hoofdkantoor in Bremen, Duitsland. Het biedt inspirerende interieuroplossingen om de akoestiek van binnenruimtes te verbeteren. Akoestische parelpanelen verminderen achtergrondgeluiden en nagalmtijd in ruimtes dankzij hun zeer effectieve akoestische materialen en verhogen zo het welzijn thuis, in openbare ruimtes of op kantoor. Daarbij verbinden de panelen functie, esthetiek en kwaliteit met elkaar. Elk product kan flexibel en individueel in ruimtelijke concepten worden geïntegreerd en zo de ruimtelijke kwaliteit van een ruimte op een unieke manier herdefiniëren.

Alle door acousticpearls ontworpen oplossingen zijn een uiting van de beheersing van het interieurontwerp en de passie voor kleur- en kleurcombinaties. De hoge kwaliteit van de producten is terug te vinden op elk detailniveau - van de akoestische kern tot de stoffen tot en met de gestikte naden. Geselecteerde bedrijven produceren hoogwaardige, individuele en duurzame panelen in verschillende kleuren. acousticpearls biedt duurzame, tijdloze designproducten onder het keurmerk "Made in Germany" met kwaliteit die tot in de details doordringt. acousticpearls staat voor innovatief productdesign onder de vlag van duurzame architectuur. Emissievrije werking en milieuvriendelijke materialen zijn gecertificeerd met het internationale Greenguard-label.

Website van Acousticpearls